FAQ

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEB IK BESLOTEN OM HET VASTGOEDKANTOOR TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.

U KAN ECHTER NOG STEEDS UW VRAAG VOOR EEN SCHATTING OF EEN PLAATSBEZOEK DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Op deze website is het enkel mogelijk op panden te koop of te huur aan te bieden die in Leuven of deelgemeenten (Heverlee, Kessel-Lo, Wilsele of Wijgmaal) liggen. Heb je een pand in een andere stad of gemeente dat je te koop of te huur wenst aan te bieden? Contacteer ons dan rechtstreeks of neem een kijkje op http://Huis-te-huur-Leuven.be.

Er zijn geen voorwaarden verboden aan het te huur of te koop zetten van uw eigendom. Ongeacht of u uw eigendom verkocht krijgt of niet: de kostprijs blijft op 0 (nul) euro.

U dient zich eerst aan te melden (via ‘nieuwe account aanmaken’). Van zodra u succesvol geregistreerd bent op onze website kan u ‘een nieuwe pand toevoegen’. TIP: Vul zoveel mogelijk velden als mogelijk in en upload zoveel mogelijk foto’s van uw eigendom.

De kostprijs voor het plaatsen van de verhuring/verkoop van uw pand(en) is 0 (nul) Euro. U dient geen kosten te betalen aan Huis-te-huur-Leuven.be. U kan dus volledig gratis beroep doen op http://Huis-te-huur-Leuven.be om uw pand(en) te verhuren of te verkopen. Ook als potentiële huurder/koper kost het gebruik van deze site u niets.

Zowel als huurder als verhuurder kan u beroep doen op http://Huis-te-huur-Leuven.be. http://Huis-te-huur-Leuven.be zorgt ervoor dat u als verhuurder uw eigendom(men) meteen op onze website kan plaatsen om te huur aan te bieden.

Huurders die op zoek zijn naar een woning krijgen meteen een overzicht van de aangeboden panden en kunnen rechtstreeks contact opnemen met de eigenaar.